Over ons 2018-04-23T12:28:46+00:00
Home » Over ons

Eric Bol, eigenaar van zijn eigen onderneming: BOL training en advies. Het begon allemaal met slechts één krachtige gedachte: “Ik wil een eigen bedrijf runnen!”. In 1997 werd dit realiteit. Hij was meer dan een KAM-deskundige, namelijk een ondernemende visionair. Zijn kennis wist hij om te zetten naar tastbare oplossingen om andere organisaties te ondersteunen, begeleiden en adviseren. Zo kon hij helpen om het Arbobeleid weer nieuw leven in te blazen. Al snel bleek dit een groot succes.

Door veelvuldig vragen te krijgen voor e-learnings, heeft hij uiteindelijk besloten om BOLacademy op te richten. BOLacademy is het online leerplatform voor organisatie, waar hun medewerkers een e-learning kunnen volgen. Leer ons kennen en word ook onderdeel van BOLacademy!

BOLacademy is een onderdeel van BOL training en advies. Wij zijn gevestigd in Oud Gastel. In ons pand kunt u terecht voor alle onderdelen die wij u bieden als opleider. Daarnaast kunnen wij u ondersteunen met strategisch advies op het gebied van Arbo.

Ons pand heeft verschillende bestemmingen gehad. Van schippersschool tot bibliotheek en nu is het BOLacademy. Hier ontwikkelen wij diverse innovatieve e-learnings om onze klanten te voorzien van een leerzame ervaring. Ook is deze locatie uitermate geschikt om praktijk trainingen te organiseren. Dat is ook één van de vele redenen waarom wij gekozen hebben voor dit pand.

Online leren is de nieuwe norm

BOLacademy is hét online leerplatform van BOL training en advies. Door de technologische veranderingen in onze maatschappelijke omgeving hebben wij deze leeromgeving opgezet. De basis van deze online leeromgeving is voort gekomen uit onze duurzame ontwikkelingen. Als organisatie willen wij aansluiten op de behoeften van nu.

Steeds vaker wordt er van medewerkers verwacht dat zij zich blijven ontwikkelen op persoonlijk en professioneel niveau. Om te voorzien in die behoefte moeten wij onszelf ook steeds blijven ontwikkelen als opleider. Voor ons is online leren de perfecte balans tussen zelfontwikkeling en digitalisering. Daarom presenteren wij diverse e-learnings!

Onze expertise, gepaard met technologische ontwikkelingen, heeft geresulteerd in een innovatief product. E-learnings die uw Arbocatalogi binnen uw branche feilloos vertalen.