Waarom een e-learning of blended learning?

De term e-learning hoor je steeds vaker. Het wordt ook wel web-based leren of online leren genoemd. Het uiteindelijke doel is om kennis en prestaties te verhogen waarbij gebruik gemaakt wordt van de online mogelijkheden. BOLacademy onderscheidt zich door het online platform waarop kandidaten zelf kunnen inloggen met hun persoonlijke gegevens. Hierdoor krijgen ze meer grip op de inhoud en hun persoonlijke voortgang. Ze kunnen overal inloggen: thuis of op het werk. Dat maakt niets uit.

E-learning

Binnen iedere e-learning wordt er gebruik gemaakt van meerdere mediasoorten, zoals tekst, video of afbeelding. Dit is de tevens de kracht van iedere e-learning die wij ontwikkelen. Hierdoor wordt de inhoud interactiever en  aansprekender. Online leren via ons digitaal platform, BOLacademy, biedt nog meer andere voordelen:

  • Verhoogde toegankelijkheid voor deelnemers;
  • Inhoud is makkelijk te updaten;
  • Geautomatiseerd bijhouden van individuele voortgang;
  • Deelnemers bepalen hun eigen tempo;
  • Gestandaardiseerde inhoud, waardoor iedereen dezelfde informatie krijgt.

Blended learning

Blended learning is een relatief nieuw begrip, maar wij hebben dit concept al met succes verkocht. Deze leervorm combineert de technologie van een e-learning met traditioneel trainen. Hier zit ook meteen de kracht van deze nieuwe manier van leren. Het praktijkgedeelte vangt de tekortkoming van e-learning op, door ‘face-to-face’ te oefenen wat geleerd is. Daarom bieden wij slechts de theorie aan als e-learning, zodat we onze klanten kunnen garanderen dat iedereen dezelfde informatie krijgt.

Ons aanbod

Uit onderzoek blijkt dat mensen voornamelijk drie redenen hebben waarom ze voor blended learning kiezen.

  1. Verbeterde leervorm;
  2. Flexibiliteit;
  3. Kostenefficiënt.

In de praktijk is deze trend ook duidelijk zichtbaar. Als organisatie bent u uw personeel niet de hele dag kwijt, omdat zij in hun eigen tijd de theorie kunnen doornemen. Daarnaast is de locatie geen belemmerende factor om de theorie door te nemen.

Al met al, genoeg voordelen voor zowel de opleiders als de organisatie en deelnemers. Blended learning biedt het beste van twee werelden, waarbij jijzelf de sleutel bent tot persoonlijke groei.

Klik hier om ons volledige aanbod te bekijken.

2018-04-20T13:15:22+00:00 07 april 2017|